Tuotteet

SurveyMonkey on tehty tehokkaaseen toimintaan. Katso, mitä SurveyMonkey voi tehdä puolestasi.

Hanki tietoon perustuvia näkemyksiä johtavalta kyselytutkimusyritykseltä.

Tehosta toimintaa yli 100 integroinnin avulla.

Laadi ja mukauta verkkolomakkeita tiedon ja maksujen keräämiseen.

Kyselytutkimuksia ja näkemyksiä nopeammin tekoälyn avulla.

Räätälöidyt ratkaisut kaikkiin tutkimustarpeisiin.

Kyselytutkimusmallit

Mittaa yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja ‑uskollisuutta.

Selvitä, mikä ilahduttaa asiakkaita ja tekee heistä suosittelijoita.

Paranna käyttäjäkokemusta hyödyllisillä havainnoilla.

Kerää yhteystietoja eri sidosryhmiltä.

Hallitse helposti tapahtumien vastauspyyntöjä.

Selvitä, mitä osallistujat haluavat tulevilta tapahtumilta.

Paranna sitoutumista ja tuloksia havaintojen avulla.

Pyydä palautetta, niin osaat vetää parempia kokouksia.

Paranna työsuoritusta työtovereiden palautteen avulla.

Luo parempia kursseja ja opetusmenetelmiä.

Pyydä opiskelijoita arvioimaan kurssimateriaalit.

Selvitä asiakkaiden mielipiteet uudesta tuoteideasta.

Resurssit

Kyselytutkimusten ja datan parhaat käytännöt

Vinkkejä mm. kyselytutkimuksiin ja liiketoimintaan

SurveyMonkeyn ohjeet ja oppaat

Näin huippubrändit lisäävät kasvua SurveyMonkeyn avulla.

Ota yhteys myyntiinKirjaudu sisään
Ota yhteys myyntiinKirjaudu sisään

63%の人が、製品/サービスを利用する際にその会社のプライバシーとセキュリティの実績を考慮しています。

リーガルサイドバー統計

Tämä on tiivistelmä siitä, miten SurveyMonkey käsittelee henkilötietoja. LISÄTIETOA SAAT YKSITYISYYDENSUOJAILMOITUKSESTAMME. Tämä yksityisyyden perusteet ‑sivu sisältää myös linkkejä yksityisyydensuojailmoituksen vastaaviin kohtiin.

Katso tietojen siirtoa koskevan tietojenkäsittelysopimuksen tiedot mallisopimuslausekkeineen täältä. Katso EU-tiedonsiirtoilmoitus täältä.

Laatijat: sinulla on tili SurveyMonkey-palvelussa tai sinut kutsutaan tekemään yhteistyötä kyselytutkimuksen, lomakkeen, hakemuksen tai kyselyn parissa.

Vastaajat: olet saanut SurveyMonkey-palvelun tuottaman kyselytutkimuksen, lomakkeen, hakemuksen tai kyselyn.

Paneelin osallistujat: olet rekisteröitynyt ja ilmaissut halukkuutesi ottaa vastaan SurveyMonkeyn sinulle laatijoiden puolesta lähettämiä kyselytutkimuksia.

Vierailijat: Olet vain käymässä jollakin verkkosivustollamme, koska olet utelias, teet yhteistyötä kyselytutkimuksen parissa tekijän kanssa vieraan ominaisuudessa tai olet kuullut meistä markkinointi- tai myyntikanaviemme kautta.

Olemme pyrkineet tiivistämään tiedot sinusta keräämistämme henkilötiedoista sekä niiden käytöstä selkokielellä (parhaamme mukaan, sillä toimimme teknologia-alalla). Jos emme ole määritelleet jotain käsitettä tässä, katso ensisijaisesta tietosuojailmoituksesta. Pyrimme läpinäkyvään toimintaan kanssasi.
Olemme aina avoinna parannusehdotuksille, joten otamme mielellämme vastaan palautetta tietosuojatiimimme kautta osoitteessa privacy@surveymonkey.com.

Yhteystiedot (esimerkiksi nimi tai sähköpostiosoite).

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat ja paneelin osallistujatKäytämme tietoja silloin, kun meidän on oltava yhteydessä sinuun tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa (paitsi jos peruutat viestien tilauksen) tai silloin, kun toimitamme sinulle tiliä ja maksutapahtumia koskevia tietoja sekä päivityksiä. Vaikka et voi peruuttaa tällaisten ilmoitusten tilausta, pyrimme lähettämään niitä vain kun se on tarpeen.
Vastaamme sinulle myös, jos otat yhteyttä asiakaspalvelu- tai myyntitiimiimme.
VastaajatVastaamme sinulle, jos olet yhteydessä meihin laatijan sijaan.
VierailijatVastaamme sinulle, jos otat yhteyttä asiakaspalvelu- tai myyntitiimiin sekä liiketoimintamme kehittämistarkoituksissa – voimme esimerkiksi olla yhteydessä sinuun vastataksemme tiedusteluihisi tai lähettääksemme sinulle tietoja palveluistamme silloin, kun toimit yrityksessä, joka voisi olla kiinnostunut palveluistamme.

Tili- ja käyttötiedot (miten käytät palveluita, mitä sivuja napsautat ym.)

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, paneelin osallistujat ja vierailijatKäytämme näitä tietoja palvelun käyttöönoton analysointiin, palvelua koskevien velvoitteidemme täyttämisen varmistamiseen, maksujen ja laskujen hallinnoimiseen sekä palveluidemme parantamiseen sinun ja kaikkien muiden käyttäjien osalta. Teemme myös sinuun kohdistuvaa markkinointia (paitsi jos peruutat viestien tilauksen tai vaihdat evästeasetuksia tai jos et ole antanut tähän suostumustasi (soveltuvin osin)).
VastaajatKäytämme tietoja palvelun tarjoamiseen auttamalla vastaajien käyttäjäkokemuksen parantamisessa (tehdäksemme helpommin vastattavia kysymyksiä), koneoppimistarkoituksiin (käytämme tietoja mallien opettamiseen ja uusien mallien luomiseen) sekä kyselytutkimuksia tai lomakkeita koskevien trendien ymmärtämiseen ja suoritusprosentin parantamiseen.

Laite- ja selaintiedot (esimerkiksi IP-osoite, laitteen tyyppi, MAC-tunnus, selaimen tyyppi)

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, vastaajat, paneelin osallistujat ja vierailijatKäytämme tätä käyttämääsi laitteeseen tai selaimeen kohdistuvaan palvelun optimointiin sekä vianetsintään (toisin sanoen me haluamme, että näet SurveyMonkey-sivuston sivut laitteellesi parhaiten sopivalla tavalla). Päättelemme myös sijaintisi IP-osoitteesi perusteella. Päättelemme myös sijaintisi IP-osoitteesi perusteella.

Evästeet (saamamme tiedot ensimmäisen ja kolmannen osapuolten evästeistä, sivujen tunnisteista, pikseleistä ja muista vastaavista laitteellesi asetetuista teknologioista)

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, paneelin osallistujat (lukuun ottamatta kolmannen osapuolen paneeleja) ja vierailijatPäättelemme tavanomaisia identiteettejä eri palveluiden ja laitteiden laajuisesti, esimerkiksi tableteilla, selaimilla ja matkapuhelimilla, jotta voimme luoda jatkuvan tuotekokemuksen tai esimerkiksi turvallisuussyistä. Mukautamme sinulle myös mainoksia silloin, kun selaat muita verkkosivustoja, jotta voimme määritellä mainoskampanjoidemme onnistumisen ja parantaa niitä.
Vastaajat ja kolmannen osapuolen paneelitKäytämme kyselytutkimuksiin vastaamisessa vain olennaisia evästeitä kyselytutkimusten vastaajien osalta. Katso kyselytutkimussivuilla käytettävät evästeet.

Tapahtumatiedot tai lokitiedostot, jotka tallentavat tietoja joka kerta, kun laite ottaa yhteyden palvelimeen. Tähän sisältyvät tiedot yhteyden luonteesta, kuten esimerkiksi alkuperän IP-osoitteet, internetpalveluntarjoajat, sivustollamme katsotut tiedostot (kuten HTML-sivut, grafiikat ym.), käyttöjärjestelmän versiot, laitteen tyyppi ja aikaleimat.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, vastaajat, paneelin osallistujat ja vierailijatTapahtumatietoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mutta me käytämme niitä pääasiassa väärinkäytön valvontaan, sivusto- ja turvallisuusongelmien vianetsintään, maantieteelliseen paikannukseen, tuotteen toiminnan parantamiseen ja uusien ominaisuuksien luomiseen, sisältöön ja palveluihin liittyvän käyttäytymisen seurantaan yleistasolla (esimerkiksi palvelupyyntöjen tai palvelunestojen valvontaan sivustollamme ajan mittaan tai sivuston vakauden varmistamiseen) sekä virheiden ja toiminnallisten ongelmien korjaamiseen.
Vain laatijat, paneelin osallistujat ja vierailijatKäytämme tapahtumatietoja suositusten tarjoamiseen sinulle tai sivustokäyntiesi seuraamiseen.

Viitetiedot. Nämä ovat tietoja siitä, missä olit ennen SurveyMonkey-sivustoon saapumista. Jos esimerkiksi käytit sosiaalista mediaa ennen SurveyMonkey-sivustoon vievän linkin napsauttamista, me tallennamme tiedot lähteestä, joka viittasi sinut meille.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, paneelin osallistujat (lukuun ottamatta kolmannen osapuolen paneeleja) ja vierailijatKäytämme näitä tietoja seurataksemme integrointiemme sekä viittausprosessiemme onnistumista ja suunnitellaksemme muita viittauksia.

Tiedot kolmansilta osapuolilta ja integraatiokumppaneilta Näitä tietoja ovat nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai IP-osoitteesi silloin, kun olet antanut näille kolmansille osapuolille luvan jakaa näitä tietoja kanssamme tai silloin, kun kyseiset tiedot ovat julkisesti saatavilla joko verkossa tai laitteesi/selaimesi tiedoissa.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
LaatijatSen varmistaminen, että voit rekisteröityä palveluumme kolmannen osapuolen integraatiosta, joita ovat Facebook, LinkedIn, Microsoft, Google ja SSO; palveluidemme yksilöiminen sinulle; ja sen varmistaminen, että voit käyttää palveluamme yhdessä muiden palveluiden kanssa.
VastaajatLaatijoiden tekemien kyselytutkimusten, lomakkeiden, hakemusten ja kyselyjen sinulle lähettämisen helpottaminen.
Paneelin osallistujatSen varmistaminen, että saamme kyselytutkimuksen toimitettua sinulle (jos olet kolmannen osapuolen paneelin osallistuja, joka tulee meille jonkin paneelin toimittajan kautta), tai maantieteellisen sijaintisi asianmukainen paikantaminen kyselytutkimuksen toimittamistarkoituksessa.

Profiilitiedot. Näitä ovat tittelisi, nimesi ja valokuvasi (jos olet sellaisen toimittanut). Jos olet paneelin osallistuja, näihin kuuluvat myös sellaiset tiedot kuin ikähaarukka, sukupuoli, palkka-asteikko ja muut kanssamme jakamasi kriteerit.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
LaatijatKäytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle yksilöllisen palvelukokemuksen, auttaaksemme muita tunnistamaan sinut (jos olet tiimissä tai Enterprise-tilillä), yksilöidäksemme markkinointitietoja sekä antaaksemme sinulle ja organisaatiollesi tuote-, ominaisuus- ja palvelusuosituksia, jotta voit optimoida tarjoamiemme palveluiden käytön.
Paneelin osallistujatKäytämme profiilitietojasi kohdentaaksemme kyselytutkimuksia sinulle tarkemmin.

Kaikki yllä olevat tietoluokat.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
LaatijatMarkkinointimme parantaminen esimerkiksi rakentamalla käyttäjäprofiileja, joilla varmistetaan, että markkinointimateriaalimme on sinulle olennaista ja joiden avulla optimoidaan kampanjoitamme koneoppimista hyödyntäen.
Laatijat ja paneelin osallistujatOikeudelliset ja turvallisuuteen liittyvät tarkoitukset, kuten sopimustemme toimeenpaneminen, laittoman tai väärän käytön estäminen, oikeudellisiin tiedusteluihin ja pyyntöihin vastaaminen sekä petosten ehkäisy.
  • Muita laatijoita koskevia asioita
  • Muita vastaajia koskevia asioita
  • Muita paneelin osallistujia koskevia asioita

Erityinen evästeitä koskeva ilmoitus: kuten olemme edellä maininneet, me käytämme evästeitä, pikseleitä ja muita vastaavia teknologioita. Niiden avulla voimme varmistaa, että näet vain sinulle olennaisia mainoksia. Verkkoevästeissä on kuitenkin edelleen paljon parannettavaa. Kehotamme sinua selvittämään omat asiaan liittyvät oikeutesi ja käyttämään verkkosivustojen evästetyökaluja aktiivisesti, jotta voit olla varma siitä, että olet tehnyt asetukset mieltymystesi mukaisesti. Olemme tehneet paljon työtä sivustojemme evästeiden asetusten hallinnan eteen, mutta näiden asetusten hallinta on tärkeää myös muualla internetissä. Voit perua suostumuksesi valinnaisten evästeiden käyttöön maantieteellisestä sijainnistasi riippuen käyttämällä tuotteen sisäistä evästeasetustyökalua.

Katso evästeitä koskevia lisätietoja tietosuojailmoituksen kohdasta 6.

Sitoumuksemme tietosuojaan: Kyselytutkimuksesi, lomakkeesi, hakemuksesi, kyselysi ja niihin keräämäsi vastaukset ovat oletusarvoisesti yksityisiä (ellet ole antanut niitä käytettäviksi julkisen linkin kautta, missä tapauksessa ne näkyvät internet-hakukoneissa). Emme myy yksittäisiä vastauksia kenellekään tai käytä niitä muihin tarkoituksiin kuin palvelumme tarjoamiseen tai parantamiseen, kuten tietosuojailmoituksessa on kerrottu. Käytämme esimerkiksi vastaajiin liittyviä tietoja kyselytutkimustyökalussamme, jotta voimme kerätä koostettuja käyttötrendejä (pääasiassa metadataa), jotka liittyvät vastaajiin (esimerkiksi vastatut kysymykset ja tiettyjen kyselytutkimus- sekä kysymystyyppien menestys ajan kuluessa), ja jotta voimme tarjota sinulle parempia suosituksia palveluidemme käyttöön liittyen.

Kunnioitamme vastaajien yhteystietoja. Jotta sinun olisi helpompi kutsua sähköpostitse vastaajia kyselytutkimuksiin ja kyselyihin tai täyttämään lomakkeita tai hakemuksia, voit ladata luettelon sähköpostiosoitteista tai puhelinnumeroista, jolloin SurveyMonkey toimii pelkästään tietojen hallinnoijana. Emme myy näitä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita ja käytämme niitä ainoastaan sinun ohjeidesi mukaisesti tietosuojailmoitustamme noudattaen. Sama koskee kaikkia vastaajien sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita, joita tilillesi on kerätty.

Jos olet Yhdysvalloissa asuva kuluttaja, katso henkilötietojesi käyttöä koskevat lisätiedot aluekohtaisesta tietosuojailmoituksestamme.

Jotta voisimme tarjota palvelujemme tiettyjä ominaisuuksia, toimimme yhdessä tytäryhtiöidemme ja luotettujen keskeisten kumppaniemme kanssa. Käytämme kolmansia osapuolia erityisesti seuraaviin toimiin:

  • helpottamaan sähköpostilla toimivien vastaustenkerääjiemme työtä kyselytutkimusten lähettämisessä sähköpostitse tai tekstiviestitse vastaajille. Sähköpostien toimitukseen me käytämme SparkPost-palvelua ja tekstiviestipalveluna me käytämme Twilio-palvelua. Me jaamme oleellisia vastaajien yhteystietoja (sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita soveltuvin osin) näiden kolmansien osapuolten kanssa
  • avustaaksemme asiakkaitamme maksujen tekemisessä ja havaitaksemme maksuihin liittyviä petosyrityksiä
  • toimittaaksemme mainos- ja markkinointisisältöämme ja helpottaaksemme sen seurantaa
  • helpottaaksemme sivuston konversion onnistumisen arviointia
  • hallinnoidaksemme sinulle tarjottuja myynti- ja asiakaspalveluja (mukaan lukien erimielisyyksien ratkaiseminen)
  • tarjotaksemme tiettyjä tekoälyä hyödyntäviä tuoteominaisuuksia, joita haluat itse käyttää.

Kun käytämme jotain kolmatta osapuolta toimittaaksemme palveluita sinulle (tekijälle), ja kun tämä kolmas osapuoli käsittelee vastaustietojasi osana palveluaan, me pidämme luetteloa tällaisista kolmansista osapuolista täällä. Muistathan, että tämä luettelo kattaa kaikki eri palvelumme, joten kaikki tällaiset kolmannet osapuolet eivät koske käyttämääsi palvelua.

Jos olet laatija, emme yleensä poista tilisi tietoja niin kauan kun tilisi on aktiivinen – olet itse vastuussa tietojen säilytyksestä sekä säilytyksen kestosta. Voit lukea asiasta lisää täältä koskien kyselytutkimustyökalujamme ja täältä koskien GetFeedback Digital ‑palvelua. Tässä on muutamia poikkeuksia:

• Jos olet alustamme ilmainen käyttäjä, etkä ole käyttänyt palvelua aktiivisesti vähään aikaan, me pidätämme oikeuden poistaa tilisi ja tietosi tietojen säilytyskäytäntömme mukaisesti.
• Jos olet ylittänyt vastausrajasi Basic-tilillä (ilmaisella tilillä), me poistamme ylikäytöt, ellet korota tilaustasi tietyn ajan kuluessa.

Kannustamme laatijoita myös tarkistamaan tietojen säilytystä koskevia tilinsä käytäntöjä aktiivisesti ja pitämään huolen siitä, että tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on ehdottoman tarpeellista.

Katso lisätietoja tietosuojailmoituksen kohdasta 11. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä tätä kautta.

Tietosuojavaltuutettu: SurveyMonkeyn tietosuojavaltuutettu on rekisteröity Irlannin tietosuojalautakunnassa.  Ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme: dpo@SurveyMonkey.com

Voimme ajoittain tarjota valinnaisia lisäkyselytutkimuksia (jotka ovat käytettävissä tavanomaisen kyselytutkimuksen lopetussivun kautta) asiakkaidemme kyselytutkimusten suorittamisen jälkeen. Näihin kyselytutkimuksiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Jos olet vastannut kyselytutkimukseen tai lähettänyt lomakkeen, jonka olemme luoneet osana omia tutkimusprojektejamme, voit lukea lisätietoja SurveyMonkeyn tutkimuksien tietosuojailmoituksesta täällä.

VAIKKA YKSITYISYYDEN PERUSTEITA SOVELLETAAN KAIKKIIN PALVELUIHIMME, JOS KÄYTÄT ALLA MAINITTUJA PALVELUITA, NAPSAUTA TÄTÄ LINKKIÄ PÄÄSTÄKSESI SUORAAN PALVELUKOHTAISIIN TIETOIHIN:

TECHVALIDATE
SURVEYMONKEY APPLY
WUFOO
GETFEEDBACK DIGITAL
GETFEEDBACK DIRECT (tai mikä tahansa muu uusi aikaisin omaksuttu palvelu)
SURVEYMONKEY CONTRIBUTE/REWARDS (YRITYKSEN OMA PANEELI)