63% of people consider a company's privacy and security history before using their products or services.

Legal sidebar stats

Tämä on tiivistelmä siitä, miten Momentive käsittelee henkilötietoja. LISÄTIETOJA SAAT YKSITYISYYDENSUOJAILMOITUKSESTAMME. Tämä yksityisyyden perusteet ‑sivu sisältää myös linkkejä yksityisyydensuojailmoituksen vastaaviin kohtiin.

Katso tietojen siirtoa koskevan tietojenkäsittelysopimuksen tiedot mallisopimuslausekkeineen täältä. Katso EU-tiedonsiirtoilmoitus täältä.

Kuinka syvällinen kysymys! ”SINÄ” olet todella tärkeä meille, joten tässä on tietoja siitä, miten me suhtaudumme ”SINUUN” (riippuen tavastasi olla vuorovaikutuksessa Momentiven kanssa). Niiden avulla voit löytää juuri ne kohdat, jotka koskevat sinua.

Laatijat: sinulla on tili Momentive-palvelussa.

Vastaajat: olet saanut Momentive-palvelun tuottaman kyselytutkimuksen, lomakkeen, hakemuksen tai kyselyn.

Paneelin osallistujat: olet rekisteröitynyt ja ilmaissut halukkuutesi ottaa vastaan Momentiven sinulle laatijoiden puolesta lähettämiä kyselytutkimuksia.

Vierailijat: olet vain käymässä jollakin sivustollamme, koska olet utelias tai olet kuullut meistä markkinointi- tai myyntikanaviemme kautta.

Olemme pyrkineet tiivistämään tiedot sinusta keräämistämme henkilötiedoista sekä niiden käytöstä selkokielellä (parhaamme mukaan, sillä toimimme teknologia-alalla). Pyrimme läpinäkyvään toimintaan kanssasi.
Olemme aina avoinna parannusehdotuksille, joten otamme mielellämme vastaan palautetta yksityisyydensuojatiimimme kautta osoitteessa privacy@momentive.ai.

Yhteystiedot (esimerkiksi nimi tai sähköpostiosoite).

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat ja paneelin osallistujatKäytämme tietoja silloin, kun meidän on oltava yhteydessä sinuun tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa (paitsi jos peruutat tilauksen) tai silloin, kun toimitamme sinulle tiliä ja maksutapahtumia koskevia tietoja sekä päivityksiä. Vaikka et voi peruuttaa tällaisten ilmoitusten tilausta, pyrimme lähettämään niitä vain kun se on tarpeen.
Vastaamme sinulle myös, jos otat yhteyttä asiakaspalvelu- tai myyntitiimiimme.
VastaajatVastaamme sinulle, jos olet yhteydessä meihin laatijan sijaan.
VierailijatVastaamme sinulle, jos otat yhteyttä asiakaspalvelu- tai myyntitiimiin sekä liiketoimintamme kehittämistarkoituksissa – voimme esimerkiksi olla yhteydessä sinuun vastataksemme tiedusteluihisi tai lähettääksemme sinulle tietoja palveluistamme silloin, kun toimit yrityksessä, joka voisi olla kiinnostunut palveluistamme.

Käyttötiedot (miten käytät palveluita, mitä sivuja napsautat ym.)

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, paneelin osallistujat ja vierailijatKäytämme näitä tietoja palveluidemme parantamiseen kaikkien käyttäjien osalta. Teemme myös sinuun kohdistuvaa markkinointia (paitsi jos peruutat tilauksen tai vaihdat evästeasetuksia).
VastaajatKäytämme tietoja vastaajien käyttäjäkokemuksen parantamiseen (laatiaksemme helpommin vastattavia kysymyksiä), koneoppimistarkoituksiin (käytämme tietoja mallien opettamiseen ja uusien mallien luomiseen) sekä kyselytutkimuksia tai lomakkeita koskevien trendien ymmärtämiseen ja suoritusprosentin parantamiseen.

Laite- ja selaintiedot (esimerkiksi IP-osoite, laitteen tyyppi, MAC-tunnus, selaimen tyyppi)

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, vastaajat, paneelin osallistujat ja vierailijatKäytämme tätä käyttämääsi laitteeseen tai selaimeen kohdistuvaan palvelun optimointiin sekä vianetsintään (toisin sanoen me haluamme, että näet Momentive-sivuston sivut laitteellesi parhaiten sopivalla tavalla). Päättelemme myös sijaintisi IP-osoitteesi perusteella.

Evästeet (saamamme tiedot ensimmäisen ja kolmannen osapuolten evästeistä, sivujen tunnisteista, pikseleistä ja muista vastaavista laitteellesi asetetuista teknologioista)

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, paneelin osallistujat (lukuun ottamatta kolmannen osapuolen paneeleja) ja vierailijatPäättelemme tavanomaisia identiteettejä eri palveluiden ja laitteiden laajuisesti, esimerkiksi tableteilla, selaimilla ja matkapuhelimilla, jotta voimme luoda jatkuvan tuotekokemuksen tai esimerkiksi turvallisuussyistä. Mukautamme sinulle myös mainoksia silloin, kun selaat muita verkkosivustoja, jotta voimme määritellä mainoskampanjoidemme onnistumisen ja parantaa niitä.
Vastaajat ja kolmannen osapuolen paneelitKäytämme kyselytutkimuksiin vastaamisessa vain olennaisia evästeitä kyselytutkimusten vastaajien osalta. Katso kyselytutkimussivuilla käytettävät evästeet.

Lokitiedot tai lokitiedostot, jotka tallentavat tietoja joka kerta, kun laite ottaa yhteyden palvelimeen. Tähän sisältyvät tiedot yhteyden luonteesta, kuten esimerkiksi alkuperäiset IP-osoitteet, internetpalveluntarjoajat, sivustollamme tarkastellut tiedostot (kuten HTML-sivut, grafiikat ym.), käyttöjärjestelmän versiot, laitteen tyyppi ja aikaleimat.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, vastaajat, paneelin osallistujat ja vierailijatLokitietoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mutta me käytämme niitä pääasiassa seuraavasti: väärinkäytön valvonta ja sivuston ja turvallisuuden ongelmien vianetsintä, tuotteen toiminnan parantaminen ja uusien ominaisuuksien luominen, sisältöön ja palveluihin liittyvän käyttäytymisen seuranta yleistasolla (esimerkiksi palvelupyyntöjen tai palvelunestojen valvonta sivustollamme ajan mittaan tai sivuston vakauden varmistaminen) sekä virheiden ja toiminnallisten ongelmien korjaaminen.
Vain laatijat, paneelin osallistujat ja vierailijatKäytämme lokitietoja tarjoamaan sinulle suosituksia tai seuraamaan käyntejäsi sivustoillamme.

Viitetiedot. Nämä ovat tietoja siitä, missä olit ennen Momentive-sivustolle saapumista. Jos esimerkiksi käytit sosiaalista mediaa ennen Momentive-sivustolle vievän linkin napsauttamista, me tallennamme tiedot lähteestä, joka viittasi sinut meille.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
Laatijat, paneelin osallistujat (lukuun ottamatta kolmannen osapuolen paneeleja) ja vierailijatKäytämme näitä tietoja seurataksemme integrointiemme sekä viittausprosessiemme onnistumista ja suunnitellaksemme muita viittauksia.

Tiedot kolmansilta osapuolilta sekä integraatiokumppaneilta. Näitä tietoja ovat nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai IP-osoitteesi silloin, kun olet antanut näille kolmansille osapuolille luvan jakaa näitä tietoja kanssamme tai silloin, kun kyseiset tiedot ovat julkisesti saatavilla joko verkossa tai laitteesi/selaimesi tiedoissa.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
LaatijatSen varmistaminen, että voit kirjautua palveluumme kolmannen osapuolen integraatiosta, joita ovat Facebook/LinkedIn/Microsoft/Google/SSO; palveluidemme yksilöiminen sinulle; ja sen varmistaminen, että voit käyttää palveluamme yhdessä muiden palveluiden kanssa.
VastaajatLaatijoiden tekemien kyselytutkimusten, lomakkeiden, hakemusten ja kyselyjen sinulle lähettämisen helpottaminen.
Paneelin osallistujatSen varmistaminen, että saamme kyselytutkimuksen toimitettua sinulle (jos olet kolmannen osapuolen paneelin osallistuja, joka tulee meille jonkin paneelin toimittajan kautta), tai maantieteellisen sijaintisi asianmukainen paikantaminen kyselytutkimuksen toimittamistarkoituksessa.

Profiilitiedot. Näitä ovat tittelisi, nimesi ja valokuvasi (jos olet sellaisen toimittanut). Jos olet paneelin osallistuja, näihin kuuluvat myös sellaiset tiedot kuin ikäasteikko, sukupuoli, palkka-asteikko ja muut kanssamme jakamasi kriteerit.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
LaatijatKäytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle yksilöllisen palvelukokemuksen, auttaaksemme muita tunnistamaan sinut (jos olet tiimissä tai Enterprise-tilillä), yksilöidäksemme markkinointitietoja sekä antaaksemme sinulle ja organisaatiollesi tuote-, ominaisuus- ja palvelusuosituksia, jotta voit optimoida tarjoamiemme palveluiden käytön.
Paneelin osallistujatKäytämme profiilitietojasi kohdentaaksemme kyselytutkimuksia sinulle tarkemmin.

Kaikki yllä olevat tietoluokat.

Kenen tiedot?Kyseisten henkilötietojen käyttö
LaatijatMarkkinointimme parantaminen esimerkiksi rakentamalla käyttäjäprofiileja, joilla varmistetaan, että markkinointimateriaalimme on sinulle olennaista ja joiden avulla optimoidaan kampanjoitamme koneoppimista hyödyntäen.
Laatijat ja paneelin osallistujatOikeudelliset ja turvallisuuteen liittyvät tarkoitukset, kuten sopimustemme toimeenpaneminen, laittoman tai väärän käytön estäminen, oikeudellisiin tiedusteluihin ja pyyntöihin vastaaminen sekä petosten ehkäisy.
  • Muita laatijoita koskevia asioita
  • Muita vastaajia koskevia asioita
  • Muita paneelin osallistujia koskevia asioita

Erityinen evästeitä koskeva ilmoitus: kuten olemme edellä maininneet, me käytämme evästeitä, pikseleitä ja muita vastaavia teknologioita. Niiden avulla voimme varmistaa, että näet vain sinulle olennaisia mainoksia. Verkkoevästeissä on kuitenkin edelleen paljon parannettavaa. Kehotamme sinua selvittämään omat asiaan liittyvät oikeutesi ja käyttämään verkkosivustojen evästetyökaluja aktiivisesti, jotta voit olla varma siitä, että olet tehnyt asetukset mieltymystesi mukaisesti. Olemme tehneet paljon työtä sivustojemme evästeiden asetusten hallinnan eteen, mutta näiden asetusten hallinta on tärkeää myös muualla internetissä. Voit perua suostumuksesi valinnaisten evästeiden käyttöön maantieteellisestä sijainnistasi riippuen käyttämällä tuotteen sisäistä evästeasetustyökalua.

Katso evästeitä koskevia lisätietoja yksityisyydensuojailmoituksen kohdasta 6.

Sitoumuksemme yksityisyyteen: Kyselytutkimuksesi, lomakkeesi, hakemuksesi ja kyselysi sekä kaikki niiden kautta keräämäsi vastaukset ovat yksityisiä (paitsi siinä tapauksessa, että olet asettanut ne saataville julkisen linkin kautta). Me emme myy yksittäisiä vastauksia kenellekään tai käytä niitä muihin tarkoituksiin kuin palvelumme tarjoamiseen tai parantamiseen, kuten tietosuojailmoituksessa on kerrottu. Käytämme esimerkiksi vastaajiin liittyviä tietoja kyselytyökalussamme, jotta voimme kerätä käyttötrendejä (pääasiassa metadataa), jotka liittyvät vastaajiin (vastatut kysymystyypit ja tiettyjen kysely- sekä kysymystyyppien menestys ajan kuluessa) ja jotta voimme tarjota sinulle parempia suosituksia palveluidemme käyttöön liittyen.

Me kunnioitamme vastaajien yhteystietoja. Jotta sinulle olisi helpompaa kutsua vastaajia vastaamaan kyselyihin ja kyselytutkimuksiin tai täyttämään lomakkeita ja hakemuksia sähköpostitse, voit lähettää palveluun sähköpostiosoite- tai puhelinnumeroluetteloita, jolloin Momentive toimii ainoastaan kyseisten tietojen haltijana. Me emme myy näitä tietoja kenellekään tai käytä niitä muuten kuin ohjeistamallasi tavalla sekä tietosuojailmoituksemme mukaisesti. Sama koskee kaikkia vastaajien sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita, joita tilillesi on kerätty.

Jos olet Yhdysvalloissa asuva kuluttaja, katso henkilötietojesi käyttöä koskevat lisätiedot aluekohtaisesta tietosuojailmoituksestamme.

Jotta voisimme tarjota palvelujemme tiettyjä ominaisuuksia, toimimme yhdessä tytäryhtiöidemme ja luotettujen keskeisten kumppaniemme kanssa. Käytämme kolmansia osapuolia erityisesti seuraaviin toimiin:

• helpottamaan sähköpostivastaustenkerääjiämme kyselytutkimusten lähettämiseen vastaajille sähköpostitse tai tekstiviestitse. Käytämme SparkPost-palvelua sähköpostitoimitukseen ja Twilio-palvelua tekstiviestipalveluihin. Jaamme oleellisia vastaajien yhteystietoja (sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita tapauksesta riippuen) näiden kolmansien osapuolten kanssa
• helpottamaan asiakkaiden maksujen suorittamista ja havaitsemaan petosyrityksiä
• toimittamaan markkinointi- ja mainossisältöämme ja auttamaan sen seurannassa
• auttamaan meitä seuraamaan verkkosivuston konversion onnistumista
• hoitamaan sinulle tarjottua myynti- ja asiakaspalvelua (mukaan lukien riitatapausten ratkaisu).

Kun käytämme jotain kolmatta osapuolta toimittaaksemme palveluita sinulle (laatijalle), ja kun tämä kolmas osapuoli käsittelee tietojasi osana palveluaan, me pidämme luetteloa tällaisista kolmansista osapuolista täällä. Muistathan, että tämä luettelo kattaa kaikki eri palvelumme, joten kaikki tällaiset kolmannet osapuolet eivät koske käyttämääsi palvelua.

Jos olet laatija, emme yleensä poista tilisi tietoja niin kauan kun tilisi on aktiivinen – olet itse vastuussa tietojen säilytyksestä sekä säilytyksen kestosta. Voit lukea asiasta lisää täältä koskien kyselytutkimustyökalujamme ja täältä koskien GetFeedback Digital ‑palvelua. Tässä on muutamia poikkeuksia:

• Jos olet alustamme ilmainen käyttäjä, etkä ole käyttänyt palvelua aktiivisesti vähään aikaan, me pidätämme oikeuden poistaa tilisi ja tietosi tietojen säilytyskäytäntömme mukaisesti.
• Jos olet ylittänyt vastausrajasi Basic-tilillä (ilmaisella tilillä), me poistamme ylikäytöt, ellet korota tilaustasi tietyn ajan kuluessa.

Kannustamme laatijoita myös tarkistamaan tietojen säilytystä koskevia tilinsä käytäntöjä aktiivisesti ja pitämään huolen siitä, että tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on ehdottoman tarpeellista.

Katso lisätietoja yksityisyydensuojailmoituksen kohdasta 14. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä täällä.

Tietosuojavaltuutettu: Momentiven tietosuojavaltuutettu on rekisteröity Irlannin tietosuojalautakunnassa.  Ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme: dpo@momentive.ai

Voimme ajoittain tarjota valinnaisia lisäkyselytutkimuksia (jotka ovat käytettävissä tavanomaisen kyselytutkimuksen lopetussivun kautta) asiakkaidemme kyselytutkimusten suorittamisen jälkeen. Näihin kyselytutkimuksiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Jos olet vastannut kyselytutkimukseen tai lähettänyt lomakkeen, jonka olemme luoneet osana omia tutkimusprojektejamme, voit lukea lisätietoja Momentiven tutkimuksien yksityisyydensuojailmoituksesta täällä.

VAIKKA YKSITYISYYDEN PERUSTEITA SOVELLETAAN KAIKKIIN PALVELUIHIMME, JOS KÄYTÄT ALLA MAINITTUJA PALVELUITA, NAPSAUTA TÄTÄ LINKKIÄ PÄÄSTÄKSESI SUORAAN PALVELUKOHTAISIIN TIETOIHIN:

TECHVALIDATE
SURVEYMONKEY APPLY
WUFOO
GETFEEDBACK DIGITAL
GETFEEDBACK DIRECT (tai mikä tahansa muu uusi aikaisin omaksuttu palvelu)
SURVEYMONKEY CONTRIBUTE/REWARDS (YRITYKSEN OMA PANEELI)